Op de Simply Wild spelen? Lees eerst de instructies!

Op de Simply Wild spelen is heel makkelijk en als je al eens eerder op onze gokkasten hebt gegokt zul je deze uitleg niet nodig hebben. Voor de mensen die toch even willen weten wat de gokkast allemaal kan volgt hier een korte instructie.

Het basisspel van de Simply Wild is het standaard 3 rollen spel met de bekende fruit symbolen. Ook kunnen er kroontjes op de rollen vallen en als er vanaf de eerste rol meer dan 1 valt dan geven deze een mysterie prijs tussen de 2 en 100 credits. De kroontjes tellen kriskras dus ze hoeven niet op de win lijn te vallen. Gewonnen prijzen van 2 credits worden automatisch gegokt, als je meer dan 2 credits krijgt kun je dit zelf doen met de kop of munt knop.

Boven op de Simply Wild spelen kan ook, dit doe je door eerst punten te verzamelen op de club meter. Om dit spel te spelen moet je meer dan 4 punten hebben, hierna wordt het spel automatisch actief. Je kunt er ook voor kiezen om te sparen op de club meter door het basisspel te blijven spelen. Wisselen van spel doe je met de “Choose Bet” knop, deze kun je helemaal onderaan vinden.

Voor het boven spel gebruikt de gokkast een paar andere rollen. Hij kan met 3 of 4 rollen tegelijk spelen, dit hangt of van het spel dat jij hebt gekozen. Je kunt 3 verschillende spellen spelen, met 5 punten boven, met 10 punten boven en met 20 punten boven. Hoe meer je inzet hoe groter de kans is op een prijs omdat de gokkast dan meer win lijnen gebruikt. Ook kun je kiezen om met de “Stars Wild” te spelen. De sterren die dan vallen kun je zien als een joker. Probeer het maar eens gratis uit voordat je echt gaat betalen.

Veel geluk op de Simply Wild of de andere gokkasten!