Simply Wild Gokkast Tips en Uitleg

Op de Simply Wild spelen is heel makkelijk en als u al eens eerder op onze gokkasten heeft gespeeld zult u deze uitleg niet nodig hebben. Voor de mensen die toch even willen weten wat de gokkast allemaal kan volgt hier een korte uitleg en wat handige tips.

Het basisspel is een standaard 3 rollen spel met de bekende fruit symbolen. Ook kunnen er kroontjes op de rollen vallen en als er vanaf de eerste rol meer dan 1 valt dan geven deze een mysterie prijs tussen de 2 en 100 credits. De kroontjes tellen kriskras dus ze hoeven niet op de win lijn te vallen. Gewonnen prijzen van 2 credits worden automatisch gegokt, als u meer dan 2 credits krijgt kunt u dit zelf doen met de kop of munt knop.

Boven op de Simply Wild gokkast spelen kan ook, dit doet u door eerst punten te verzamelen op de club meter. Om dit spel te spelen moet u meer dan 4 punten hebben, hierna wordt het spel automatisch actief. U kunt er ook voor kiezen om te sparen op de club meter door het basisspel te blijven spelen. Wisselen van spel doet u met de “Choose Bet” knop, deze kunt u helemaal onderaan vinden.

Voor het boven spel gebruikt het spel een paar andere rollen. Hij kan met 3 of 4 rollen tegelijk spelen, dit hangt af van het spel dat u heeft gekozen. U kunt 3 verschillende spellen spelen, met 5 punten boven, met 10 punten boven en met 20 punten boven. Hoe meer u inzet hoe groter de kans is op een prijs omdat de gokkast dan meer win lijnen gebruikt. Ook kunt u kiezen om met de “Stars Wild” te spelen. De sterren die dan vallen kunt u zien als een joker. Probeer het maar eens gratis uit voordat u echt gaat betalen.

Veel geluk op de Simply Wild of op één van onze vele andere gokkasten!